Douglas houtbouw

Douglas houtbouw op maat

Wilt u een bijgebouw in uw tuin laten zetten? Een garage, schuur, blokhut of ander soort gebouw? Dan raden wij u van harte aan om eens contact op te nemen met CW Systems. Wij hebben namelijk vele jaren ervaring met het bouwen van de mooiste bijgebouwen van hout. We zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd op het gebied van Douglas houtbouw, bouw waarbij gebruik gemaakt wordt van het mooiste hout wat er te vinden is. We regelen voor u Douglas houtbouw in Eindhoven waar u de rest van uw leven van kunt genieten. Want natuurlijk bouwen we die gebouwen allemaal voor het leven.

De mooiste garage of schuur van hout

Als u een gebouw van hout neer laat zetten, dan maakt u ook echt een statement. Hout is echt, natuurlijk en mooi en geeft gelijk een duidelijke stijl aan uw schuur. We raden u dan ook aan om even een kijkje te komen nemen op onze website als u alvast een indruk wilt krijgen van wat er allemaal mogelijk is. U zult dan zien dat wij een groot aantal gebouwen hebben gemaakt door de jaren heen, in meerdere verschillende soorten en stijlen. We vertellen u hier dan graag verder meer over. We komen dan bij u langs om eens door te nemen met u wat uw wensen zijn, maar ook om te bekijken wat er op uw locatie allemaal precies mogelijk is.

Meer weten over Douglas houtbouw in Eindhoven?

Als u kiest voor Douglas hout om uw bijgebouw van te laten maken, dan maakt u een keuze voor kwaliteit. Dit is het mooiste hout wat er te krijgen is voor de bouw van garages, schuren en meer. We maken graag een eerste schets of meer uitgebreid ontwerp voor u, zodat u een goede indruk krijgt van wat er met het bouwen in hout allemaal precies mogelijk is. Wanneer wij aan de slag gaan met Douglas houtbouw op maat, dan kunt u er op rekenen dat u een prachtig gebouw in uw tuin krijgt dat lang mee zal gaan!

AUTHENTIEKE HOUTBOUW

BOOMSTAMBLOKHUT

VAN SCHETS TOT REALISATIE